0
Mijn Kazou login

Nieuws

Terug naar overzicht

Omdat jouw mening belangrijk is: vragen staat vrij

Vrijwilliger zijn bij Kazou is niet altijd een pretje. Er moet veel voorbereid worden vóór de vakantie, je hebt veel werk tijdens de vakantie en ná de vakantie wordt je om de oren geslagen met allerhande enquêtes want de mening van een vrijwilliger is goud waard. We zetten de belangrijkste resultaten van twee onderzoeken op een rijtje want in detail treden zou ons te ver leiden en we zijn nog maar net op vakantie geweest.

Kazou en jouw sociale media
500 vrijwilligers werden (figuurlijk!) de kleren van het lijf gevraagd over hun gebruik van sociale media. Werd er kleur bekend? Nou en of! Geel, blauw, oranje en ga zo maar door. Samengevat kunnen we stellen dat Facebook nog steeds de nummer één is, op de voet gevolgd door Instagram en Snapchat. Een pak minder glamour en glitter is er voor Twitter, zij hinken hopeloos achterop en kwamen (letterlijk) woorden te kort (dat heb je als je maar 140 tekens gebruikt!) om excuses te verzinnen. Bekijk de resultaten.De VV’s aan de tand gevoeld
Ook onze ogen en oren van afgelopen zomer, beter gekend als de vakantieverantwoordelijken, kregen de kans om hun zeg te doen. 396 mannen en vrouwen worstelden zich door 25 vragen en met de verkregen info kunnen onze stafmedewerkers weer aan de slag. De opvallendste conclusies zijn de volgende: in de VV-bundel stond voldoende info, ook de hoofdmonicursus is een topper, de Kazoogle en de Ipado (de wat?) worden iets te weinig gebruikt op vakantie en de eerste papieren Kazoepie werd niet door iedereen gelezen. Een gemiste kans!