• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Kazou reistas

  Gedaan met zoeken naar de juiste reistas en puzzelen om alles mee te krijgen op de bus. Kazou heeft de ideale reistas ontwikkeld én dit gepersonaliseerd met jouw naam! Bestel ze online en geniet van deze unieke aanbieding.

   

  Sinds dit jaar bieden we een nieuw model aan met wieltjes en telescopisch handvat. Ook het oude model is nog verkrijgbaar, zo lang de voorraad strekt.

  Wil je geen reistas bestellen, maar ben je op zoek naar wat je moet inpakken om op Kazouvakantie te vertrekken?

  Nieuw model

  met wieltjes

  Het nieuwe model heeft stevige wieltjes en een telescopisch handvat, in plaats van een schouderriem. Hij is de jouwe voor de prijs van € 60.

  Oud model

  met schouderriem

  Van het oude model hebben we nog een beperkte voorraad. Hij heeft geen wieltjes, maar is met zijn prijs van € 43 iets goedkoper dan het nieuwe model.

  Deze reistassen worden niet meer bijgemaakt, maar zijn wel nog beschikbaar zolang de voorraad strekt. We houden onze voorraad wekelijks in de gaten, en halen de bestelmogelijkheid zo snel mogelijk weg indien de voorraad op is. Indien, ondanks onze opvolging, het oude model toch volledig uitverkocht is, storten we het betaalde bedrag zo snel mogelijk terug.