• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • VERPLEEGKUNDIGE OP JOMBA-VAKANTIE?

  Dankzij de inzet en energie van onze vrijwilligers slagen we er elk jaar in om een grote groep kinderen en JOngeren Met Bijzondere Aandacht een supervakantie te bezorgen. Bouw mee aan dit succesverhaal en wordt verpleegkundige op JOMBA-vakantie!

  Ben jij verpleegkundige/arts of volg je de opleiding verpleegkunde (2de of 3de jaar) of geneeskunde (3de jaar en verder) en heb je zin om mee op Kazou-vakantie te gaan? Voor onze JOMBA-vakanties, vakanties voor JOngeren Met Bijzondere Aandacht, is Kazou op zoek naar verpleegkundigen om de vakanties op medisch vlak te begeleiden. Als verpleegkundige op JOMBA-vakantie, sta je samen met de monitoren in voor de dagelijkse verzorging, je neemt verpleegkundige taken op en draait mee in het vakantiegebeuren. Samen met een team van enthousiaste monitoren zal je kinderen en jongeren met een handicap een supervakantie bezorgen!

  “Het is heus niet zo dat wij hier in een wit pakje rondlopen!”

  Als verpleegkundige op JOMBA-vakantie sta je in voor de medische omkadering van de vakantie. Verpleegkundige Rosalie vertelt: 'Tijdens de vakantie zorg ik ervoor  dat alle deelnemers voor elke maaltijd de juiste medicatie krijgen. Dit verloopt vrij vlot aangezien we voor de vakantie al over heel wat gegevens beschikken, dus je kan je ook goed voorbereiden. Hier en daar helpen wij met het eten en ook tijdens verzorgingsmomenten springen we bij met raad en daad. Doorheen de dag gebeurt het wel eens dat er iemand ziek wordt of zich bezeert bij een val. Dan is het aan ons om de juiste zorgen toe te dienen.'

  'Het zijn drukke dagen, maar er blijft nog genoeg tijd over om andere dingen te doen. Als verpleegkundige maak je deel uit van de grote begeleidingsploeg', gaat Rosalie verder. 'Overdag gaan wij ook kajakken of trekken wij met de deelnemers op dropping. Is er een uitstap, dan zorgen we voor de nodige fun, maar ook voor de medicatie op de juiste tijdstippen. En als er een nachtspel georganiseerd wordt, zitten wij mee in het complot.'

  10 redenen om zeker mee te gaan!

  1. Deelnemers, moni’s en verpleegkundige = fantastische vakantie!

  2. Het is gewoon superleuk!

  3. Je leert veel nieuwe mensen kennen (toekomstige vrienden?)

  4. Je leert omgaan met kinderen en jongeren met een handicap.

  5. Gratis verblijf en vakantie!

  6. Je wordt goed voorbereid, er is voor de zomer een infoavond voor verpleegkundigen.

  7. Je hebt verhalen voor 10 als je terugkomt!

  8. Je doet ervaring op in het werkveld en het staat goed op je CV.

  9. Kazou zorgt voor een verzekering en onkostenvergoeding.

  10. En last but not least: je maakt veel kindjes met een handicap superblij!

  Wanneer?

  De JOMBA-vakanties gaan voornamelijk door in de zomervakantie maar er zijn er ook enkele in de paasvakantie.

  Doelgroepen?

  JOMBA staat voor kinderen en JOngeren Met Aandacht. Zo hebben we vakanties voor kinderen en jongeren met een licht, matig of ernstig verstandelijke handicap maar ook vakanties voor kinderen en jongeren met een fysieke handicap, gedragsstoornissen of autisme. Verpleegkundigen zoeken we vooral voor de vakanties voor kinderen en jongeren met een verstandelijke en fysieke handicap.

  In de tabel een vrije plaats gevonden die je graag wilt invullen? Neem dan contact op via het e-mailadres dat bij de vakantie staat.

  Heb je nog vragen? Of heb je niet direct een vrije plaats gevonden, maar wel zin om in de toekomst mee te gaan als verpleegkundige op Kazouvakantie? Vul dan hieronder het contactformulier in. Vermeld in de mail zeker ook je adres, gsm- of telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Contact

  Heb je een dringende vraag omtrent de informatie die je op deze pagina vindt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
  Loading...