• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Terug naar homepagina

  Snowriders

  Toevoegen
  favorieten
  Beheer
  favorieten

  Bij welk kind wil je deze favoriet bewaren?

  Kies ...

  Bramberg (Oostenrijk)

  tot en met

  Geboortejaar: 2003 tot 2004

  Opstapplaats(en): Sint-Niklaas

  vanaf  € 649

  niet-CM-ledenprijs vanaf € 719

  RESERVELIJST

  Boek telefonisch: 052 25 97 60

  Kazou Oost-Vlaanderen (Waas en Dender)

  Troeven

  • kies ski of snowboard
  • 5 dagen op de piste
  • 15 uren les: 5 x 3 uren/dag
  • gezellige ski-arena
  • après-ski-activiteiten
  • skiën
  • snowboarden

  Snowriders voelen zich in hun sas op deze vakantie. Niet moeilijk: met een skipas van vijf dagen en 3 uren les per dag word je in de watten gelegd. Elke dag is er een lesmoment voor beginners en gevorderden. Daarnaast kan je vrij de pistes verkennen met je vrienden. De moni’s houden zich low profile op de achtergrond, zij zijn de herders van de kudde. Na het skiën en snowboarden is er tijd voor een après-skifeestje. Een kleintje.

  Je verblijft in een modern hotel aan de voet van de ski-arena. De kamers zijn goed uitgerust en voorzien van alle comfort. Ook de ontspanningsruimtes zullen je weten te verbazen, en dan zwijgen we nog over de eigen après-skihut voor het hotel.

  's Avonds maak je het gezellig met je vrienden en gooi je alle remmen los in de sportzaal of aan de kicker- en pingpongtafel. Of bouw je een stevig feestje op de dansvloer!

  Maak je klaar om deze arena te betreden!

  Bij het boeken stellen we jou volgende extra vragen:

  • Kies je voor ski of snowboard (+ € 20)?
  • Aantal dagen ervaring op ski's
  • Aantal dagen ervaring op snowboard
  • Wat is jouw schoenmaat?
  • Wat is je lengte (in cm)?
  • Wat is je gewicht (in kg)?
  Belangrijk: Indien je een groepsboeking uitvoert, heb je op het moment van je boeking naast het rijksregisternummer van je vriend(en) ook de antwoorden op bovenstaande vragen nodig. Vraag deze dus tijdig op!

  Verblijf

  Wolkensteinbär
  Wechseldorf 370
  5733 Bramberg
  Oostenrijk
  Ga naar de website

  Post krijgen op vakantie is altijd leuk!
  Vermeld onder de naam van het centrum en boven het adres
  duidelijk de naam van de deelnemer en daaronder je Kazouregio.
  Verzend je brief of kaartje zeker op tijd!

  SKIGEBIED

  Ski-Arena Wildkogel

  Het skigebied bij Neukirchen en Bramberg is knus en gezellig. Het is een overzichtelijk skigebied met heerlijke brede afdalingen. De noordelijke ligging van de pistes en de sneeuwkanonnen garanderen sneeuwzekerheid. De gondellift bevindt zich in Neukirchen zelf. Je gaat met de gondel naar het bergstation, waar je meteen aan het bergrestaurant en de skischool uitstapt. Sinds 2011 heeft ook het dorpje Bramberg een verbinding met een gondel.

  De blauwe, rode en zwarte pistes zullen je met open armen ontvangen. Het gebied heeft moderne stoeltjesliften en sneeuwkanonnen op de `kwetsbare` plaatsen. Je blijft op het plateau skiën tot je uiteindelijk weer bij het bergstation uitkomt. Of je skiet via de vernieuwde afdaling naar Bramberg.

  820 - 2150 meter

  4 ZETELLIFTEN
  10 SLEEPLIFTEN
  5 GONDELS

  29 KM25 KM8 KM


  Zillertal

  De Zillertal Arena behoort tot de grotere skigebieden van Oostenrijk. Het langgerekte gebied bevindt zich op een bergrug van zo'n 20 km lang. Het gebied ligt slechts deels in het Zillertal zelf en strekt zich uit over een lange bergrug in een zijdal. Over deze brede kam liggen zo'n 139 kilometer pistes die bediend worden door 51 verschillende liften.

  De Zillertal Arena is heel sneeuwzeker, maar als de natuur het laat afweten helpen de sneeuwkanonnen graag een handje. Met 174 hectare aan besneeuwde oppervlakte is er de zekerheid dat er elk seizoen prima geskied kan worden. Het skigebied is gevarieerd en ook gevorderde skiërs en boarders vinden er voldoende uitdaging.

  580 - 2500 meter

  21 ZETELLIFTEN
  18 SLEEPLIFTEN
  13 GONDELS

  43 KM89 KM11 KM

  Vertrek en Aankomst

  Vertrek
  zaterdag 02 maart

  Sint-Niklaas
  Toon info

  Aankomst
  zaterdag 09 maart

  Sint-Niklaas

  Contact

  Heb je een dringende vraag omtrent de informatie die je op deze pagina vindt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
  Loading...