• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Terug naar homepagina

  WinterXperience

  Toevoegen
  favorieten
  Beheer
  favorieten

  Bij welk kind wil je deze favoriet bewaren?

  Kies ...

  Bled (Slovenië)

  tot en met

  Geboortejaar: 2002 tot 2003

  Opstapplaats(en): Brugge, Kortrijk

  vanaf  € 635

  niet-CM-ledenprijs vanaf € 705

  Boek nu

  Boek telefonisch: 050 44 03 42

  Kazou Brugge

  Troeven

  • kies ski of snowboard
  • 3 verschillende skigebieden
  • ijsschaatsen, curling & hockey
  • ontspanning aan meer van Bled
  • schaatsen
  • skiën
  • snowboarden

  De populaire skigebieden wat beu gezien? Wat dacht je van een wintervakantie in Slovenië? Je logeert er in het sprookjesachtige Bled, de toegangspoort tot de Julische Alpen. Daar ligt het beste en mooiste skigebied van Slovenië. Vier dagen, drie skigebieden, driedubbel zoveel fun! Elke dag volg je sowieso 3u ski of snowboardles in de voor- of namiddag.

  Of ruil je liever je snowboard of skilatten in voor een paar ijsschaatsen? Wie glijdt er eerst languit tijdens een spelletje hockey? Wie wordt kampioen in curling? Kortom wie wordt er gekroond tot ice queen or king? Je ontdekt het in de Sports Hall van Bled.

  You feel Slovenia? You sLOVEnia!


  Bij het boeken stellen we jou volgende extra vragen:

  • Kies je voor ski of snowboard (+ € 30)?
  • Aantal dagen ervaring op ski's
  • Aantal dagen ervaring op snowboard
  • Wat is jouw schoenmaat?
  • Wat is je lengte (in cm)?
  • Wat is je gewicht (in kg)?

  Belangrijk: Indien je een groepsboeking uitvoert, heb je op het moment van je boeking naast het rijksregisternummer van je vriend(en) ook de antwoorden op bovenstaande vragen nodig. Vraag deze dus tijdig op!

  Verblijf

  Vila Lipa
  Pod stražo 10
  4260 Bled
  Slovenië
  Ga naar de website

  Post krijgen op vakantie is altijd leuk!
  Vermeld onder de naam van het centrum en boven het adres
  duidelijk de naam van de deelnemer en daaronder je Kazouregio.
  Verzend je brief of kaartje zeker op tijd!

  SKIGEBIED

  Kranjska Gora

  Het skigebied Kranjska Gora ligt in Gorenjska. Het ligt in het noordwesten van Slovenië, vlakbij de grens met Oostenrijk en Italië, naast het nationale park Triglav. De skiliften van Kranjska Gora hebben de langste geschiedenis in Slovenië. Het gebied dankt zijn bekendheid aan de FIS wedstrijden die hier ieder seizoen worden gehouden.

  De hellingen zijn geschikt voor verscheidene niveaus. Beginners en recreatieskiërs zullen de hellingen en paden in Kransjka Gora en Gozd Martuljek erg op prijs stellen. Bij Podkoren wordt iets meer van je gevraagd.

  Het gebied omvat twee dorpen: Kranjska Gora en Podkoren en het skigebied reikt van 800 meter tot maximaal 1215 meter hoogte. Voor langlaufers zijn er in het gebied veel mogelijkheden.

  800 - 1215 meter

  6 ZETELLIFTEN
  13 SLEEPLIFTEN

  10 KM8 KM2 KM


  Krvavec

  Krvavec is een klein, maar mooi skigebied voor beginners en gezinnen met kinderen. Er is 30 km piste om te skiën en te snowboarden. De wintersporters hebben de beschikking over in totaal 11 liften. Dit wintersportgebied ligt op een hoogte van 1450 tot 1971 m.

  Het skioord is meer dan eens uitgeroepen tot beste skigebied van Slovenië. Het skigebied ligt maar een half uurtje rijden van het vliegveld van Ljubljana en een kwartier van de luchthaven Kranj. Je vindt in het skigebied vooral rode pistes en dat maakt het skigebied interessant voor gevorderde skiërs.

  1450 - 1971 meter

  7 ZETELLIFTEN
  3 SLEEPLIFTEN
  1 GONDEL

  7 KM15 KM7 KM


  Vogel

  Het gezellige wintersportgebied Vogel ligt in Gorenjska, Slovenië. De pistes zijn er grotendeels geschikt voor beginners en lichtgevorderden. Een echte zwarte piste kent Vogel niet. Negen skiliften verbinden de afdalingen tussen 565 en 1800 meter hoogte. Alle pistes komen samen op twee knooppunten die goed met elkaar verbonden zijn.

  De dalafdaling is een absolute aanrader. Van het hoogste puntje van het skigebied (1800 meter) kun je in één keer afdalen naar het laagste punt (560 meter). Deze piste heeft alles wat een wintersporter zoekt, maar er moet genoeg sneeuw liggen.

  Vogel is een aangenaam en overzichtelijk skigebied voor families of beginners. Het is er over het algemeen rustig en de sfeer is gemoedelijk. Hier ben je zo vrij als een ... vogel.

  565 - 1800 meter

  4 ZETELLIFTEN
  4 SLEEPLIFTEN
  1 GONDEL

  10 KM12 KM

  Vertrek en Aankomst

  Vertrek
  zaterdag 22 februari

  Brugge
  Toon info

  Kortrijk
  Toon info

  Aankomst
  zaterdag 29 februari

  Brugge

  Kortrijk

  Contact

  Heb je een dringende vraag omtrent de informatie die je op deze pagina vindt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
  Loading...