• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Terug naar homepagina

  Snowtime

  Toevoegen
  favorieten
  Beheer
  favorieten

  Bij welk kind wil je deze favoriet bewaren?

  Kies ...
  ski of snowboard

  Fiesch (Zwitserland)

  tot en met

  Geboortejaar: 2007 tot 2008

  Opstapplaats(en): Brugge

  vanaf  € 575,00

  niet-CM-ledenprijs vanaf € 750,00

  Volzet

  Kazou West-Vlaanderen

  Troeven

  • skiën of snowboarden
  • 5 dagen les - 2x 2 uur per dag
  • toffe avondactiviteiten
  • eigen zwembad en sporthal
  • kies jij voor Snowtime PLUS?
  • skiën
  • snowboarden
  • zwemmen

  Hoe laat het deze winter zal zijn? Snowtime! Zoveel is zeker. Trek je beste sneeuwkostuum aan want er staan 5 dagen ski- of snowboardplezier op het menu, inclusief 4 uur les per dag. En 's avonds krijg je er nog een hele hoop fun bovenop, wees daar maar zeker van. Dit wordt de ‘snowtime of your life’!

  Gevorderde skiërs en snowboarders (minimum 25 dagen ervaring) kunnen kiezen voor Snowtime PLUS (meerprijs van € 38). Tijdens de lessen werken we met kleinere skigroepen en focussen we met onze eigen ski- en snowboardleraars nog meer op je technische vaardigheden. Bovendien krijg je een videoanalyse van je eigen techniek en een grotere skipas (56 km extra pistes). Voor skiërs en snowboarders met minder dan 25 dagen ervaring biedt de Fiescheralp ook een brede waaier aan adembenemende uitzichten en verschillende pistes!

  Je verblijft in het Fiesch Ferienresort. Het centrum beschikt over vele troeven, waaronder een eigen zwembad, sporthal en een restaurant op de piste. Elke middag kan je je opwarmen in het Berghaus en krijg je er warm eten op jouw bord. Ook 's avonds is er heel wat te beleven dankzij de creatieve monitoren. Een feestje zal al zeker niet ontbreken!

  Fiesch wordt fantastisch!


  Bij het boeken stellen we jou volgende extra vragen:

  • Kies je voor skiën of snowboarden (+ € 30)?
  • Aantal dagen ervaring op ski's
  • Aantal dagen ervaring op snowboard
  • Kies je voor de Snowtime Plus formule (+ € 38) of niet?
  • Wat is je schoenmaat?
  • Wat is je lengte (in cm)?
  • Wat is je gewicht (in kg)?

  Indien je een groepsboeking uitvoert, dan heb je op het moment van de boeking naast het rijksregisternummer van je vriend(en) ook de antwoorden op bovenstaande extra vragen nodig. Vraag deze dus tijdig op!


  Opgelet: omwille van de beperkte vraag bieden we de Snowtime Plus formule niet meer aan voor snowboarders. Deelnemers die kiezen voor ski kunnen wel nog opteren voor de Plus formule.

  Verblijf

  Sport Resort Fiesch
  Feriendorf 1
  3984 Fiesch
  Zwitserland
  Ga naar de website

  Post krijgen op vakantie is altijd leuk!
  Vermeld onder de naam van het centrum en boven het adres
  duidelijk de naam van de deelnemer en daaronder je Kazouregio.
  Verzend je brief of kaartje zeker op tijd!

  SKIGEBIED

  Aletsch Arena

  De Aletsch Arena is gelegen aan de voet van de gigantische Aletschgletsjer. Het is één van de meest spectaculaire gebieden van Europa en staat sinds 2001 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Met een lengte van 23 kilometer en een breedte van 1800 meter is de Aletschgletsjer een imposant natuurverschijnsel dat iedere wintersporter een keer met eigen ogen gezien moet hebben.

  In de Aletsch Arena staan 33 liften voor je klaar die je meenemen op meer dan 100 kilometer aan pistes. In de hoogte strekt het Aletschgebied zich uit van 1050 tot 2926 meter. Doordat het zo hoog ligt, ski je regelmatig zalig in de zon boven de wolken. Zoek dus niet verder: voor zon en sneeuwzekerheid moet je hier zijn!

  Het gebied is voldoende uitgestrekt om voor de nodige afwisseling te zorgen. Op de flanken van de Eggishorn, de Bettmerhorn en de Riederhorn voelt iedere skiër zich thuis: er zijn afdalingen voor alle niveaus. De liften zijn helemaal up-to-date en de wachttijden zijn er kort.

  1925 - 2869 meter

  8 ZETELLIFTEN
  16 SLEEPLIFTEN
  12 GONDELS

  42 KM50 KM12 KM


  Fiescheralp

  De Fiescheralp is de thuisbasis van de gigantische Aletschgletsjer. Je skiet of board doorheen een prachtig gebied dat sinds 2001 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Met een lengte van 23 kilometer en een breedte van 1800 meter is de Aletschgletsjer een imposant natuurverschijnsel dat iedere wintersporter een keer met eigen ogen gezien moet hebben.

  Op de Fiescheralp liggen er 48 km pistes op jou te wachten. In de hoogte strekt het Aletschgebied zich uit van 1050 tot 2926 meter. Doordat het zo hoog ligt, ski je regelmatig boven de wolken. Zalig! Voor zon en sneeuwzekerheid ben je hier helemaal aan het juiste adres!

  Op de Fiescheralp en de Eggishorn zijn er met blauwe, rode en zwarte pistes uitdagingen voor elke winterfanaat. De liften zijn bovendien helemaal up-to-date en de wachttijden zijn er kort.

  1060 - 2900 meter

  3 ZETELLIFTEN
  5 SLEEPLIFTEN
  2 GONDELS

  23 KM13 KM6 KM

  Vertrek en Aankomst

  Vertrek
  zaterdag 13 februari

  Brugge
  Toon info

  Aankomst
  zaterdag 20 februari

  Brugge

  Contact

  Heb je een dringende vraag omtrent de informatie die je op deze pagina vindt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
  Loading...