• 0 Mijn Kazou

  Het ingegeven wachtwoord is fout, of er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'.


  Loading...
  uitloggen
 • Kazou Lokal

  Soms is inclusie of JOMBA jammer genoeg geen oplossing om kinderen en jongeren een fantastische Kazou-ervaring te bezorgen. Langdurige ziekte, verblijf in een asielcentrum of bijzondere jeugdzorg, financieel moeilijke situatie,…het zijn maar enkele drempels die er voor zorgen dat een Kazouvakantie er soms moeilijk nog bij kan.

  Om er toch voor te zorgen dat iedereen op Kazouvakantie kan gaan, hebben we Kazou Lokal in het leven geroepen. Dit zijn vakanties en activiteiten waarbij we als Kazou letterlijk en figuurlijk naar jongeren gaan. Door ter plekke vakanties te organiseren en samen te werken met (lokale) partners, willen we drempelverlagend aan de slag gaan en iedereen een fantastische vakantie geven. Benieuwd?

  Als Kazou staan wij graag open voor samenwerkingsmogelijkheden met diverse partners. Werken jullie als organisatie met maatschappelijk kwetsbare kinderen & jongeren en zijn jullie nog op zoek naar een partner om vakantie mogelijk te maken? Geef ons gerust een seintje via leyla.akgun@kazou.be of bel 02 246 28 55.