• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Stoet Kazou 70 jaar

  Dit jaar bestaat de jeugddienst van CM precies 70 jaar en dat willen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Lang, lang geleden vertrokken de vakanties in het centrum van Brugge. Deelnemers en monitoren gingen te voet in stoet tot aan het station, waar ze met de trein vertrokken op vakantie richting hun vakantiebestemming.

  Ondertussen 70 jaar later is er heel wat veranderd en doorkruisen we Europa vooral met de bus. Maar speciaal om ons jubileum in de kijker te plaatsen, reisden we terug in de tijd. Op woensdagvoormiddag 16 augustus ’17 vertrok de vakantie GO4 net als vroeger.

  Met veel toeters en bellen, een harmonie, een kartonnen doos onder de arm en een bende dolenthousiaste deelnemers en monitoren wandelden we in stoet van aan de vakantiedienst van Kazou Brugge tot aan het station.

  Hieronder enkele sfeerbeelden