• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Terug naar homepagina

  Checkpoint Kazou

  Toevoegen
  favorieten
  Beheer
  favorieten

  Bij welk kind wil je deze favoriet bewaren?

  Kies ...
  Buitengewoon zomer

  Wandelvakantie (België)

  tot en met

  Geboortejaar: 2005 tot 2006

  Opstapplaats(en): Brugge

   € 295,00

  niet-CM-ledenprijs € 470,00

  Volzet

  Kazou West-Vlaanderen

  Troeven

  • uitdagende trektocht
  • de mooiste GR-paden
  • via ferrata
  • slapen in tenten of hutten
  • avontuur
  • tent
  • tocht

  Yes, wandelen! Loop nu niet allemaal tegelijk naar buiten, tenzij om te wandelen natuurlijk.

  Wandelen was het afgelopen jaar zowat de meest beoefende hobby in België. Wandelen is het beste medicijn en goed voor je brein. Wandelen is fijn! Zo, het refrein voor jullie kamplied is al klaar. (knipoog)

  Maak je snel uit de voeten nu het nog kan want als je verder leest, ben je helemaal verkocht voor deze avontuurlijke en uitdagende trektocht. In kleine groep stap je namelijk over de mooiste GR-paden van de Ardennen. Vergeet niet te genieten van de natuur en de stilte.

  De moed zal je niet in de wandelschoenen zinken want het is niet al wandelen wat de klok slaat. Je zoekt, als een goed beveiligde berggeit, je ook een weg over de via ferrata tegen de vele rotshellingen.

  Het openluchtzwembad is een meer dan welgekomen verfrissing. Weet jij wat echte avonturiers doen? Slapen in tenten en hutten! Wedden dat je als een blok in slaap valt? En stil dat het daar is in de Ardennen! Sweet dreamzzzzz!

  Trek je goeie wandelschoenen aan (sneakers zijn echt géén goed idee), knoop je veters en zet je blik op oneindig veel wandelplezier.

  Eén belangrijke voetnoot vooraleer je in dit avontuur stapt. Een goede wandelconditie is vereist. Elk dag krijg je 15 à 25 kilometer voor de kiezen, uiteraard worden er de nodige rustpauzes voorzien. We zijn echt geen beulen hoor. Meer nog, het slaapmateriaal (tenten en slaapzakken) wordt vervoerd door onze roadies (de kookploeg). Nog iets, sneakers zijn geen wandelschoenen. Of zeiden we dat al?

  En nu mag je je uit de voeten maken!

  Verblijf
  België

  Voor deze vakantie is het helaas niet mogelijk een brief of kaartje te sturen

  Vertrek en Aankomst

  Vertrek
  woensdag 07 juli

  Brugge
  Toon info

  Aankomst
  woensdag 14 juli

  Brugge

  Contact

  Heb je een dringende vraag omtrent de informatie die je op deze pagina vindt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
  Loading...