• 0 Mijn Kazou

  Het ingegeven wachtwoord is fout, of er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'.


  Loading...
  uitloggen
 • Word verpleegkundige

  WAT?

  Op een aantal vakanties gaan er verpleegkundigen mee, op vrijwillige basis. In de eerste plaats is dit op onze JOMBA-vakanties (voor jongeren met bijzondere aandacht, zoals bijvoorbeeld een fysieke en/of verstandelijke beperking). De grootste taak van een verpleegkundige is medicatie toedienen. Verder is deze (ver)zorgende held een primus in EHBO en zijn de bijzondere medische noden (afhankelijk van de medische fiches van de deelnemers) een kolfje naar diens hand.

  Een oogje in het zeil houden en ondersteuning bieden aan de moni’s bij het wassen van de kinderen en jongeren staan ook op je to-dolijstje. Last but zeker not least maak je deel uit van de moniploeg en kan je dus meedoen aan alle activiteiten.  Maar wat de verpleegkundige vooral zal doen is hocus, pocus… toveren en harten veroveren. Zeker weten.

  VOOR WIE?

  Verpleegkundigen, vroedkundigen of dokters. Ook studenten verpleegkunde (of vroedkunde) die hun tweede jaar hebben afgerond + studenten geneeskunde die hun derde jaar hebben afgerond, zijn meer dan welkom.

  WAAR?

  Voornamelijk binnenlandse vakanties.

   

  Interesse en veel goesting om mee te gaan als verpleegkundige? Vul het contactformulier in (naam, adres, gsm-nr) en je krijgt snel antwoord van ons.

   

  Contact

  Heb je een dringende vraag omtrent de informatie die je op deze pagina vindt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
  Loading...