• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Kazou is jarig en viert feest met Kazoutique!

  Kerstmis, allemaal goed en wel, Nieuwjaar was ook niet mis, maar dé allerleukste feestdag van 2017 wordt ongetwijfeld zaterdag 30 september want dan slaat Kazou letterlijk zijn tenten op in Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. We springen dit jaar namelijk op tram 7 en dat willen we vieren met vrijwilligers en oud-vrijwilligers.

  Eerst dachten we: als we nu eens een mooie naam bedenken voor ons platina jubileumfeest. Vervolgens dachten we: het moet een naam zijn die hip en aanlokkelijk is (en waar we onmiddellijk een patent op nemen). Nu denken we: Kazoutique klinkt superchic!

  Het programma is rond, net als de toegangsprijs, de tent en de catering zijn besteld en de drank is al koel gezet. Kortom, de organisatie staat - op enkele komma’s na - op punt.

  Meer info vind je op kazoutique.be en nergens anders. Afwezigheid alleen gerechtvaardigd op vertoon van een ziektebriefje.

  O ja, voor we het vergeten: 70 jaar is een mijlpaal maar verre van een eindpunt want we blijven vakanties organiseren tot in de eeuwigheid! Amen.