• 0 Mijn Kazou

  Het ingegeven wachtwoord is fout, of er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'.


  Loading...
  uitloggen
 • Wintervakanties

  Wat zal de impact zijn van het Coronavirus COVID-19 op onze wintervakanties?

  Vakanties tijdens de wintervakantie

   

  Corona liet deze zomer de meeste van onze vakanties links liggen en daar waren wij niet treurig om. We hopen op een gelijkaardig scenario voor de komende winter want voor alle duidelijkheid: corona blijft op de loer liggen. We blijven daarom alle reismaatregelen per bestemming op de voet volgen. Het is voor ons nog een groot vraagteken welke maatregelen er eventueel zullen gelden. De winter is nog veraf.

  We streven er altijd naar om onze vakanties in de meeste veilige omstandigheden te organiseren. Is het door Belgische of plaatselijke maatregelen onmogelijk om te reizen, dan annuleren we en betalen jouw vakantie terug.

  Annulatie

  Beslis jij om je vakantie te annuleren, dan val je onder de algemene annulatievoorwaarden.

  • Je kan voor onze wintervakanties uitzonderlijk gratis annuleren indien je bij vertrek aan één van volgende voorwaarden voldoet:
  • Indien je de symptomen van corona (hoesten, ademhalingsproblemen en koorts) vertoont, mits bewijs van een doktersattest.
  • Bij een positieve test op corona of bij twijfel, mits bewijs van een doktersattest.
  • Bij een verplichte quarantaine van de deelnemer, mits getuigschrift van quarantaine

  Quarantaineregels op vakantie 

  Wij blijven de quarantaineregels strikt volgen. Een positieve coronatest van je kind kan tot gevolg hebben dat je kind niet op het voorziene moment van afreis kan terugkeren.

  We bekijken in dat geval alle opties om een vroegere afreis mogelijk te maken, maar kunnen hiervoor geen garanties geven.