• 0 Mijn Kazou

  Het ingegeven wachtwoord is fout, of er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'.


  Loading...
  uitloggen
 • Digitale Paasvakantie

  Kazou komt online naar je toe

  Het coronavirus is alomtegenwoordig en houdt alles en iedereen in haar greep.  Aanpassen en improviseren is de boodschap. Nood breekt wet. Onze gezondheid primeert, de rest is even van ondergeschikt belang. Intussen staat de paasvakantie voor de deur, al zal dat eerder een lightversie zijn in eigen huis en tuin. Uitzonderlijke omstandigheden creëren bijzondere maatregelen en initiatieven. Ook Kazou bleef na het opgelegde vakantieverbod niet bij de pakken zitten en toverde een online paasvakantie uit haar hoed.

  Kazou wil met deze digitale vakantie de kinderen extra ontspanning en afleiding bezorgen. Plus een Kazou-vakantiegevoel maar dan thuis. Ook voor de ouders  klinkt dit als muziek in de oren. Twee vliegen in één klap.

  Doeboek

  van zaterdag 4 april t.e.m. vrijdag 10 april

   

  Onze echte digitale paasvakantie gaat door in de tweede week van de paasvakantie. Gelukkig kan je in de eerste week zelf al aan de slag met ons enige echte vakantiedoeboek. Je vindt er voor elke dag (van zaterdag 4 april t.e.m. vrijdag 10 april) een opdracht.

   

  Digitale paasvakantie

  van zaterdag 11 april t.e.m. zondag 19 april

   

  De paasvakanties van Kazou gaan dus voor een jaartje in de koelkast. En toch wil Kazou nog iets van de paasvakantie maken. Een online huis- en tuinvakantie tijdens de tweede week van de paasvakantie stond snel in de steigers. Een groepje vrijwilligers zorgde voor een afwisselend activiteitenprogramma voor drie leeftijdsgroepen: 7-10 jaar, 11-14 jaar en 15-18 jaar. Alles verloopt via een facebookgroep waarin de ouders of kinderen zich kunnen aanmelden.

  Meer info volgt binnenkort, tijdens de eerste week van de paasvakantie