• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Ketnet #LikeMe

  #LikeMe is een nieuwe Ketnet-fictiereeks die in het voorjaar van 2019 wordt uitgezonden. De serie heeft een hoog musicalgehalte en gaat over de avonturen van een groep tieners in het vijfde middelbaar.

  Bekende acteurs en musicalsterren nemen je mee in de wereld van Caro, een meisje dat net verhuisd is naar de stad. Daar moet Caro naar een nieuwe school en dit loopt niet van een leien dakje. De populaire meisjes maken het Caro niet gemakkelijk. Caro verdwaalt vaak in haar boeken, wat haar een makkelijk doelwit maakt voor pesterijen. Maar Caro laat dit niet aan haar hart komen, ze blijft doorzetten!

  Op deze vakantie snuif je de #likeme-sfeer op en maak je kennis met de liedjes, choreografie én de echte coaches die je leren zingen en dansen. Minstens even spannend wordt de ontmoeting met de acteurs! Do you like this?