• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Winterwedstrijd op Snapchat

  SPEEL MEE VIA SNAPCHAT EN WIN STRAFFE WINTERPRIJZEN!


  Volg Kazouvakanties op snapchat, speel mee met onze wedstrijden van 6 tot en met 13 september en win een lanyard, zonnebril, indoorskidagticket, skihelm of dé hoofdprijs: een Kazouvakantie!

  WEDSTRIJDREGLEMENT

  De wedstrijd wordt georganiseerd door Kazou VZW, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is aan de Haachtsesteenweg 579 postbus 40 te 1031 Brussel.

  De deelname aan de wedstrijd is volledig gratis. De wedstrijd is zonder aankoopverplichting.

  Een Kazoujury kiest na alle wedstrijden er de leukste snaps uit en contacteert de winnaars.

  De hoofdprijs is een Kazouvakantie en de winnaar wordt via likes verkozen via de Facebookpagina van Kazou vzw

  De ingezonden foto's kunnen gebruikt worden op website, publicaties en social media.

  Kazou vzw behoudt zich het recht om de wedstrijd te wijzigen, uit te stellen, te beperken of te annuleren als de omstandigheden dat vereisen.

  Er kan tegen de beslissingen van Kazou vzw geen beroep worden aangetekend.

  Over het verloop van de wedstrijd en de aanduiding van de winnaar wordt noch schriftelijk noch per telefoon overlegd. Druk- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting van de organisator ook.

  Als misbruik, misleiding of fraude wordt vastgesteld, behoudt Kazou vzw zich uitdrukkelijk het recht voor om de betrokken deelnemer(s) uit te sluiten voor deze wedstrijd en/of andere wedstrijden van Kazou vzw

  Deze actie loopt van 06/09/2017 tot en met 13/09/2017.