• 0 Mijn Kazou

  Het ingegeven wachtwoord is fout, of er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'.


  Loading...
  uitloggen
 • JOMBA-moni

  WAT?

  Als monitor op JOMBA-vakantie sta je in voor de begeleiding van kinderen en JOngeren Met Bijzondere Aandacht. Afhankelijk van de doelgroep van de vakantie, begeleid je kinderen en jongeren met een licht, matig tot ernstige verstandelijke beperking, kinderen en jongeren met een fysieke beperking of kinderen en jongeren met gedragsproblemen, autisme, hoogsensitieve  kinderen, kinderen in sociaal moeilijke situaties of kinderen die bedplassen. Momenteel genieten zo’n 2000 kinderen en JOngeren Met Bijzondere Aandacht jaarlijks van een JOMBA-vakantie bij Kazou. Al deze vakanties zouden we natuurlijk niet kunnen waarmaken, zonder de inzet van onze vrijwilligers!

  WAAR?

  Vakanties van 7 dagen of 10 dagen in België of in het buitenland. Voor een overzicht van al onze JOMBA-vakanties neem je best een kijkje op de JOMBA-homepagina.

     Ben je overtuigd en zie jij het zitten om mee te gaan als monitor op JOMBA-vakantie? Vul dan hieronder het contactformulier in en laat ons weten waar je woont. Zo kunnen we je interesse/vraag doorgeven aan de juiste regio.

  Contact

  Heb je een dringende vraag omtrent de informatie die je op deze pagina vindt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
  Loading...