• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Komen eten... maken!

  Ben jij het zonnetje in huis en maak je graag het mooie weer in de keuken door met ingrediënten te toveren? Knip dan deze oproep uit (of hang de volledige krant aan jouw frigo) want jij bent de M/V/X die we zoeken. Kazou heeft namelijk de jacht geopend op een kudde keukenpieten- en prinsessen. Kijk uit voor onze … vislijnen!

  De kookploeg (ook wel gekend als de technische ploeg) legt op vakantie de knorrende magen het zwijgen op. Een piece of cake voor hen. Dankzij hun gouden handen, knappe koppen en stalen zenuwen lossen zij ook kleine praktische zaken en probleempjes in een vingerknip op.

  We bieden jou in ruil een gratis verblijf, een onkostenvergoeding en de nodige ondersteuning.

  Voel je aan je kleine teen dat dit jouw ding is? Of droom je stiekem al jaren van je eigen pop-uprestaurant? Dan weet je het wel! Stel daarom niet uit tot morgen wat je vandaag kan doen.

  Bekijk de vrije plaatsen en contacteer het organiserend verbond om je kandidaat te stellen.

  Tot kooks!

  Niet direct een vrije plaats gevonden, maar wel zin om in de toekomst eens te koken op Kazouvakantie? Neem dan gerust contact op met het Kazouverbond uit jouw buurt.