• 0 Mijn Kazou

Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.

Loading...
    uitloggen
  • Boeken

Hoe boek ik mijn droomvakantie? Samen met vrienden of alleen.

Veelgestelde vragen over

Boeken

Mijn profiel en mijn gegevens

Hoe kan ik me aanmelden in 'Mijn Kazou'?

1. Klik rechts bovenaan op 'Mijn Kazou'.
    2. Geef je e-mailadres en wachtwoord in.
    3. Klik op LOGIN.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

1. Klik rechts bovenaan op 'Mijn Kazou'.
    2. Klik op Wachtwoord vergeten.
    3. Geef je e-mailadres in.
    4. Klik op VERSTUUR.

Staat je e-mailadres in onze database, dan krijg je een mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Kijk zeker ook in je SPAM-folder of je map met ongewenste e-mails.

Ik heb nog geen profiel. Hoe kan ik dit aanmaken?

1. Klik rechts bovenaan op 'Mijn Kazou'.
    2. Klik op Maak een profiel aan.
    3. Vul je gegevens in.
      • De velden met een * zijn verplicht.
    4. Kies op welke manier je communicatie wilt ontvangen en welke brochures je in de toekomst graag krijgt.
    5. Klik op BEVESTIGEN.
    6. Even later krijg je een mail om je e-mailadres te bevestigen.
      • Klik op de link in deze mail.
      • Vind je deze mail niet terug, kijk dan zeker eens in je SPAM-folder of map met ongewenste mails.

Hoe pas ik mijn gegevens, zoals mijn e-mailadres, aan?

1. Ga naar je 'Mijn Kazou'-profiel
      • Klik rechts bovenaan op 'Mijn Kazou'.
      • Geef je e-mailadres en wachtwoord in.
      • Klik op LOGIN.
    2. Klik op GEGEVENS in de groene balk. Je vindt nu jouw gegevens in 1 blok. Daaronder vind je per kind ook 1 blok met hun gegevens.
    3. Klik bij de blok die je wilt aanpassen op het potlood-icoon.
    4. Vul je gegevens in of pas aan.
      • De velden met een * zijn verplicht.
      • Het veld Kies een nieuw wachtwoord dien je enkel in te vullen wanneer je je wachtwoord wil veranderen.
    5. Klik op BEVESTIGEN of BEWAREN.

Hoe voeg ik een kind toe aan mijn profiel?

1. Ga naar je 'Mijn Kazou'-profiel
      • Klik rechts bovenaan op 'Mijn Kazou'.
      • Geef je e-mailadres en wachtwoord in.
      • Klik op LOGIN.
    2. Klik op GEGEVENS in de groene balk.
    3. Klik onderaan op de knop ZOON / DOCHTER TOEVOEGEN.
    4. Vul de gegevens van je kind in.
      • De velden met een * zijn verplicht.
    5. Klik op BEWAREN.

Om samen met een vriend(in) een groepsboeking uit te voeren moet elke ouder een afzonderlijk 'Mijn Kazou'-profiel aanmaken. Voeg dus geen vriend(inn)en toe aan je eigen 'Mijn Kazou'-profiel.

Kan een kind onder meerdere profielen geregistreerd staan?

Neen. Een kind kan slechts onder één (ouder)profiel geregistreerd staan.

Boeken

Hoe boek ik een Kazouvakantie?

De uitleg hoe je stap voor stap een droomvakantie boekt vind je terug op onze pagina Hoe boeken?.

Hoe boek ik samen met mijn vrienden?

• Iedere ouder maakt een eigen 'Mijn Kazou'-profiel aan en voegt zijn eigen kind(eren) toe. Zo komt later de factuur, medische fiche en andere info direct bij de juiste ouder terecht.
    • Kies één ouder die de boeking zal uitvoeren en verzamel de nodige gegevens van elke deelnemer. Je hebt zeker de rijksregisternummers nodig, maar bij sommige vakanties vragen we ook nog extra gegevens (bijvoorbeeld schoenmaat) op. Als dit zo is staat dit vermeld op de vakantiepagina.
    • Boek de vakantie zoals beschreven in onze uitleg Hoe boeken?.
      • Kies, wanneer dit gevraagd wordt, voor hoeveel personen je de vakantie wil boeken. Je kan maximaal voor 6 personen tegelijkertijd boeken.
      • Boek eerst je eigen kind(eren) door op het plusteken voor hun naam te klikken. Kies je vertrek- en aankomstplaats en geef antwoord op eventuele extra vragen.
      • Voeg daarna vrienden toe door op het plusteken voor Een vriend(in) te klikken.

Kan ik bij een andere provincie of verbond een vakantie boeken?

Ja. Je mag zelf kiezen met welk verbond je meegaat. We kiezen er voor om ons aanbod zo breed mogelijk te maken over de verbonden qua bestemming en data. Wanneer de vakantie boekbaar wordt, kan je ze online en telefonisch boeken. Je kan ook op de website zoeken op opstapplaats. Zo krijg je het volledige aanbod van in je buurt/opstapplaats. Als je jouw vakantie wil doorbrengen met jouw vriend(inn)en uit jouw verbond, dan is het best dat jullie samen inschrijven in hetzelfde verbond.

Kan ik meerdere vakanties boeken?

Gedurende de eerste dagen na de boekingsstart kan je slechts 1 definitieve boeking per persoon maken. Zo willen we zoveel mogelijk deelnemers minstens één vakantie aanbieden. Daarna kan je wel meerdere vakanties boeken.

Voor de exacte data kijk je best op onze boekagenda.

Kan ik mee met een vakantie voor een andere leeftijd?

Ja. We staan een uitzondering toe bij een leeftijdsverschil van maximaal 1 jaar met de leeftijden van een vakantie, indien broer/zus of vrienden/klasgenoten meegaan op dezelfde vakantie. Je zal deze uitzondering ook bij boeking via onze website kunnen aangeven. We raden wel aan om mee te gaan met de jongste leeftijd, omdat dit het minste problemen geeft qua begeleidingsstijl en vakantieprogramma.

Verbondelijke onder- en bovengrenzen moeten hierbij wel gerespecteerd worden. Elk verbond organiseert vakanties voor deelnemers vanaf een bepaald geboortejaar. Als een verbond start vanaf de leeftijdscategorie 2010-2011, wijken we hier ook voor broers/zussen of vrienden niet vanaf. De enige uitzondering op deze regel is voor deelnemers die een jaar voor zitten op klasniveau. Voor meer details contacteer je best het verbond dat de vakantie organiseert.

Een leeftijdsverschil van meer dan 1 jaar staan we sowieso niet toe.

Moet ik snel inschrijven?

Wil je zeker zijn van een plaatsje op je favoriete vakantie, aarzel dan niet te lang. Het startmoment van de vakantieboekingen vind je terug op de bijhorende vakantiepagina en in de boekagenda.

Is er nog plaats op mijn favoriete vakantieplek?

Op de website kan je nakijken of er nog vrije plaatsen zijn voor de vakantie van jouw keuze. Op het vakantieoverzicht tonen de buttons of er nog plaats is:

• Boek nu: Op dit moment is er nog een plaats vrij, je kan beginnen met boeken. Nadat je het aantal plaatsen hebt gekozen, waarvoor je wil boeken, wordt nog eens nagekeken of er voldoende plaatsen vrij zijn, en vanaf dan worden deze (tijdelijk) voor jou gereserveerd. Zo heb je rustig de tijd om je boeking af te ronden.
    • Reservelijst: de vakantie is voorlopig volzet, maar we bekijken de mogelijkheid om de vakantie uit te breiden. Je kan je inschrijven op een reservelijst en we contacteren je zodra er een plaats vrijkomt voor deze vakantie. Dit is mogelijk, maar niet zeker. Onze ervaring leert wel dat er af en toe nog plaatsen vrijkomen door annulering of wijzigingen, zeker in de eerste week na de boekingsstart.
    • Volzet: jammer, deze vakantie is volzet. Maak een andere keuze.

Hoe weet ik zeker dat mijn boeking voor een vakantie definitief is?

Nadat je via de website een vakantie hebt geboekt, zullen je gegevens verwerkt worden. Enkele minuten na je boeking ontvang je van ons een bevestigingsmail. Kijk zeker de gegevens in deze mail goed na.

Ten laatste 4 weken na boeking sturen we je de factuur. Vanaf dan is je boeking ook definitief.

Boekte je een JOMBA-vakantie? Dan wordt eerst nagekeken of deze vakantie geschikt is voor jou a.d.h.v. de medische fiche. Meer info hierover vind je in de veelgestelde vragen over JOMBA.