• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'.


  Laden...
  uitloggen
 • Vakanties kiezen

  Veelgestelde vragen over

  Vakanties kiezen

  Brochure en campagne

  Wie ontvangt de vakantiebrochure van Kazou?

  • Winter- en lentebrochure:
   • Iedereen die dit aangeduid heeft in diens 'Mijn Kazou'-profiel. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende brochure ontvangt, pas dan zelf je voorkeuren aan.
   • Deelnemers die de voorbije 4 jaar minstens één keer op Kazouvakantie gingen.
  • Zomer- en herfstbrochure:
   • Iedereen die dit aangeduid heeft in zijn 'Mijn Kazou'-profiel. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende brochure ontvangt, pas dan zelf je voorkeuren aan.
   • Kinderen van CM-leden van 7 tot en met 11 jaar die hebben aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden van de CM Diensten en Voordelen.
   • Kinderen van nieuwe CM-leden die hebben aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden van de CM Diensten en Voordelen.

  Hoe kan ik aanduiden welke brochures ik wil ontvangen?

  1. Ga naar je 'Mijn Kazou'-profiel
   • Klik rechts bovenaan op 'Mijn Kazou'.
   • Geef je e-mailadres en wachtwoord in.
   • Klik op LOGIN.
  2. Klik op GEGEVENS in de groene balk. Je vindt nu jouw gegevens in 1 blok. Daaronder vind je per kind ook 1 blok met hun gegevens.
  3. Klik bij de bovenste blok (met jouw gegevens) op het potlood-icoon.
  4. Scroll naar onder naar de blok COMMUNICATIE en kies bij Ik ontvang ook graag volgende brochures en communicaties ... welke brochures je zeker wilt ontvangen.
  5. Klik op BEVESTIGEN.

  De juiste vakantie

  Kan ik bij een andere provincie of verbond een vakantie kiezen?

  Ja. Je mag zelf kiezen met welk verbond je meegaat. We kiezen er voor om ons aanbod zo breed mogelijk te maken over de verbonden qua bestemming en data. Wanneer de vakantie boekbaar wordt, kan je ze online en telefonisch boeken. Je kan ook op de website zoeken op opstapplaats. Zo krijg je het volledige aanbod van in je buurt/opstapplaats. Als je jouw vakantie wil doorbrengen met jouw vrienden uit jouw verbond, dan is het best dat jullie samen inschrijven in hetzelfde verbond.

  Kan ik mee met een vakantie voor een andere leeftijd

  Ja. We staan een uitzondering toe bij een leeftijdsverschil van maximaal 1 jaar met de leeftijden van een vakantie, indien broer/zus of vrienden/klasgenoten meegaan op dezelfde vakantie. Je zal deze uitzondering ook bij boeking via onze website kunnen aangeven. We raden wel aan om mee te gaan met de jongste leeftijd, omdat dit het minste problemen geeft qua begeleidingsstijl en vakantieprogramma.

  Verbondelijke onder- en bovengrenzen moeten hierbij wel gerespecteerd worden. Elk verbond organiseert vakanties voor deelnemers vanaf een bepaald geboortejaar. Als een verbond start vanaf de leeftijdscategorie 2014-2013, wijken we hier ook voor andere kinderen uit het gezin, vrienden of klasgenoten niet vanaf. De enige uitzondering op deze regel is voor deelnemers die een jaar voor zitten op klasniveau. Voor meer details contacteer je best het verbond dat de vakantie organiseert.

  Een leeftijdsverschil van meer dan 1 jaar staan we sowieso niet toe.

  Andere vragen

  Kan ik bij mijn vrienden op de kamer slapen?

  De kamer- en groepsverdeling gebeurt ter plaatse. Zo kunnen de monitoren zoveel als mogelijk rekening houden met de wensen van de deelnemers. Je moet ons dit dus niet op voorhand laten weten.

  Jongens en meisjes slapen apart.

  Kan ik bij mijn vrienden in dezelfde groep zitten?

  De kamer- en groepsverdeling gebeurt ter plaatse. Zo kunnen de monitoren zoveel als mogelijk rekening houden met de wensen van de deelnemers. Je moet ons dit dus niet op voorhand laten weten.

  Heb ik recht op korting?

  Meer informatie over onze kortingen vind je op onze pagina over prijzen.