• 0 Mijn Kazou

  Het ingegeven wachtwoord is fout, of er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'.


  Loading...
  uitloggen
 • Vakanties kiezen

  Veelgestelde vragen over

  Vakanties kiezen

  Brochure en campagne

  Wie ontvangt de vakantiebrochure van Kazou?

  • Winter- en lentebrochure:
   • Iedereen die dit aangeduid heeft in diens 'Mijn Kazou'-profiel. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende brochure ontvangt, pas dan zelf je voorkeuren aan.
  • Zomer- en herfstbrochure:
   • Iedereen die dit aangeduid heeft in diens 'Mijn Kazou'-profiel. Wil je er zeker van zijn dat je de volgende brochure ontvangt, pas dan zelf je voorkeuren aan.
   • Heb je geen 'Mijn Kazou'-profiel, maar ben je wel CM-lid en heb je bij CM aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden van de CM Diensten en Voordelen? Dan sturen we ook naar:
    • Kinderen van 7 tot en met 10 jaar
    • Kinderen van nieuwe CM-leden

  Hoe kan ik aanduiden welke brochures ik in de toekomst wil ontvangen?

  1. Ga naar je 'Mijn Kazou'-profiel
   • Klik rechts bovenaan op 'Mijn Kazou'.
   • Geef je e-mailadres en wachtwoord in.
   • Klik op LOGIN.
  2. Klik op GEGEVENS in de groene balk. Je vindt nu jouw gegevens in 1 blok. Daaronder vind je per kind ook 1 blok met hun gegevens.
  3. Klik bij de bovenste blok (met jouw gegevens) op het potlood-icoon.
  4. Scroll naar onder naar de blok COMMUNICATIE en kies bij Ik ontvang ook graag volgende brochures en communicaties ... welke brochures je zeker wilt ontvangen.
  5. Klik op BEVESTIGEN.

  Opgelet: de lijsten voor brochures via post worden enkele maanden op voorhand klaargemaakt. Pas je iets aan in je 'Mijn Kazou'-profiel, dan zal dit pas iets later effect hebben voor papieren brochures. Een gepersonaliseerde brochure met de post nasturen is niet mogelijk.

  De juiste vakantie

  Kan ik bij een andere provincie of verbond een vakantie kiezen?

  Ja. Je mag zelf kiezen met welk verbond je meegaat. We kiezen er voor om ons aanbod zo breed mogelijk te maken over de verbonden qua bestemming en data. Wanneer de vakantie boekbaar wordt, kan je ze online en telefonisch boeken. Je kan ook op de website zoeken op opstapplaats. Zo krijg je het volledige aanbod van in je buurt/opstapplaats. Als je jouw vakantie wil doorbrengen met jouw vrienden uit jouw verbond, dan is het best dat jullie samen inschrijven in hetzelfde verbond.

  Kan ik mee met een vakantie voor een andere leeftijd

  Ja. We staan een uitzondering toe bij een leeftijdsverschil van maximaal 1 jaar met de leeftijden van een vakantie, indien broer/zus of vrienden/klasgenoten meegaan op dezelfde vakantie. Je zal deze uitzondering ook bij boeking via onze website kunnen aangeven. We raden wel aan om mee te gaan met de jongste leeftijd, omdat dit het minste problemen geeft qua begeleidingsstijl en vakantieprogramma.

  Verbondelijke onder- en bovengrenzen moeten hierbij wel gerespecteerd worden. Elk verbond organiseert vakanties voor deelnemers vanaf een bepaald geboortejaar. Als een verbond start vanaf de leeftijdscategorie 2016-2015, wijken we hier ook voor andere kinderen uit het gezin, vrienden of klasgenoten niet vanaf. De enige uitzondering op deze regel is voor deelnemers die een jaar voor of achter zitten op klasniveau.

  Een leeftijdsverschil van meer dan 1 jaar staan we sowieso niet toe.

  Andere vragen

  Kan ik bij mijn vrienden op de kamer slapen?

  De kamer- en groepsverdeling gebeurt ter plaatse. Zo kunnen de monitoren zoveel als mogelijk rekening houden met de wensen van de deelnemers. Je kan de naam/namen van vriend(en) doorgeven via de medische fiche.

  Jongens en meisjes slapen apart.

  Kan ik bij mijn vrienden in dezelfde groep zitten?

  De kamer- en groepsverdeling gebeurt ter plaatse. Zo kunnen de monitoren zoveel als mogelijk rekening houden met de wensen van de deelnemers. Je moet ons dit dus niet op voorhand laten weten.

  Heb ik recht op korting?

  Meer informatie over onze kortingen vind je op onze pagina over prijzen.