• 0 Mijn Kazou

  Het ingegeven wachtwoord is fout, of er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'.


  Loading...
  uitloggen
 • Wie zijn we?

  Kazou als dynamische en jeugdige organisatie … omdat we als beweging in de samenleving een verschil kunnen maken!

  Kazou als jeugddienst

  Kazou, de jeugddienst van de Christelijke Mutualiteit, is een landelijk erkende jeugdorganisatie, gesubsidieerd door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

  Kazou organiseert vakanties voor kinderen en jongeren van 7 tot en met 18 jaar. Jaarlijks zijn 8.000 vrijwilligers in de weer om deze vakanties tot een goed einde te brengen. Al die vrijwilligers zijn dan ook stevig gevormd.

  JOMBA & Inclusie

  Kazou voorziet een doelgroepspecifiek aanbod voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 30 jaar met een beperking. De JOMBA's, JOngeren Met Bijzondere Aandacht, worden door vrijwilligers in de watten gelegd.

  Kazou trekt ook resoluut de kaart van inclusie. Iedereen, ongeacht sociale achtergrond, huidskleur, mogelijkheden of beperkingen, is welkom bij ons.

  Historiek

  In 1947 vertrokken onze voorgangers voor het eerst op vakantie. Toen heetten we nog de meisjes en jongens van de Preventieve Luchtkuren. Welke geschiedenis we sindsdien doorlopen hebben kan je hier lezen.

  Vacatures

  Eventuele vacatures bij Kazou verschijnen op onze vacaturepagina en op de jobsite van CM.

  Vorming

  Kazou biedt aan zijn vrijwilligers talrijke vormingskansen. Veel van onze cursussen zijn erkend door de Vlaamse Overheid. Op die manier waken we over de kwaliteit van onze vakanties en geven we onze vrijwilligers de ondersteuning die ze nodig hebben.