• 0 Mijn Kazou

  Het ingegeven wachtwoord is fout, of er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'.


  Loading...
  uitloggen
 • Zomervakanties

  Wat zal de impact zijn van het Coronavirus COVID-19 op onze zomervakanties?

  Vakanties tijdens de zomervakantie

  De zomer én de zon draaien op volle toeren en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Helaas is kwelduivel corona nog lang niet aan vakantie toe. We blijven dus waakzaam en vragen daarom aan jou om hetzelfde te doen.

  Zelftest

  Wil je zeker zijn of je kind gezond vertrekt, doe dan uit voorzorg een zelftest. Indien je kind covid heeft bij vertrek, dan betalen wij de volledige vakantie terug.

  Quarantaineregels op vakantie

  Wij blijven de quarantaineregels strikt volgen. Een positieve coronatest van je kind kan tot gevolg hebben dat je kind niet op het voorziene moment van afreis kan terugkeren.

  We bekijken in dat geval alle opties om een vroegere afreis mogelijk te maken, maar kunnen hiervoor geen garanties geven.

  Coronapaspoortberekenaar 

  Niet alle landen hanteren dezelfde regels wat de geldigheid van deze certificaten betreft. Daarom kan je via onze coronapaspoortberekenaar zien of je vaccinatie- of herstelcertificaat geldig zal zijn volgens de maatregelen in het land van je bestemming (en de landen waar we doorrijden met de bus), en of een eventuele test nodig is voor vertrek indien het land dit vraagt.

  Annulatie

  Beslis je om je vakantie te annuleren, dan val je onder de algemene annulatievoorwaarden.

  Bovendien kan je voor onze zomervakanties uitzonderlijk ook gratis annuleren indien je bij vertrek aan één van volgende voorwaarden voldoet:

  • Indien je de symptomen van corona (hoesten, ademhalingsproblemen en koorts) vertoont, mits bewijs van een doktersattest.
  • Bij een positieve test op corona of bij twijfel, mits bewijs van een doktersattest.
  • Bij een verplichte quarantaine van de deelnemer, mits getuigschrift van quarantaine van de dokter of contact tracing.

  Coronamaatregelen per land