• 0 Mijn Kazou

  Het ingegeven wachtwoord is fout, of er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'.


  Loading...
  uitloggen
 • Mechelen - CM

  De opstapplaats van Kazou in Mechelen bevindt zich op het terrein van CM Mechelen-Noord. Je betreedt de site langsheen de Antwerpsesteenweg en dit ter hoogte van huisnummer 261.

  Antwerpsesteenweg 261
  2800 Mechelen

  Ligging

   

  Ter plaatse

   

  De “Kiss & Ride” zone is gelegen op de doorgangsweg tussen de Goed apotheek (aan je linkerzijde) en het hoofdgebouw van CM (aan je rechterzijde). De kantoren van Kazou vind je even verderop aan de linkerkant. Het kantoor is uitgerust met toiletten, die eveneens toegankelijk zijn voor rolwagengebruikers.

  Nadat je jouw kind hebt afgezet dien je het domein te verlaten via de Oude Baan aan de achterzijde van de site.

  Opgelet: de doorgangsweg aan de linkerkant van de Goed apotheek fungeert als inrit voor onze bussen. Om ieders veiligheid te garanderen willen we je vragen om deze niet te betreden.

  Op drukke momenten is het overigens mogelijk dat je gevraagd wordt om je wagen te parkeren op de parking van de Goed apotheek. In dat geval zal daar steeds begeleiding worden voorzien om jouw kind veilig naar de correcte bus te vergezellen.