• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • JOMBA? DA'S ZEKER DA!

  Dankzij de inzet en energie van onze vrijwilligers slagen we er elk jaar in om een grote groep kinderen en JOngeren Met Bijzondere Aandacht een supervakantie te bezorgen. Bouw mee aan dit succesverhaal en wordt monitor of verpleegkundige op JOMBA-vakantie!

  Moni op JOMBA-vakantie?

  Als monitor op JOMBA-vakantie sta je in voor de begeleiding van kinderen en JOngeren Met Bijzondere Aandacht. Afhankelijk van de doelgroep van de vakantie, begeleid je kinderen en jongeren met een licht, matig tot ernstige verstandelijke handicap, kinderen en jongeren met een fysieke handicap of kinderen en jongeren met gedragsproblemen, autisme, hoogsensitieve  kinderen, kinderen in sociaal moeilijke situaties of kinderen die bedplassen. Momenteel genieten zo’n 2500 kinderen en JOngeren Met Bijzondere Aandacht jaarlijks van een JOMBA-vakantie bij Kazou. Al deze vakanties zouden we natuurlijk niet kunnen waarmaken, zonder de inzet van onze vrijwilligers!

  “JOMBA, da's zeker da!”

  'Moni zijn op JOMBA-vakantie is een feest' vertelt Jonathan. 'Ik ga al 5 jaar mee op JOMBA-vakantie en zou het voor geen goud willen missen. We doen knotsgekke activiteiten en we hebben de grootste lol, zowel met deelnemers als moni´s. Als moni ben je samen met een medemoni verantwoordelijk voor een aantal deelnemers. Op voorhand krijgen we al een hoop informatie over onze deelnemers en met de hulp van ervaren medemonitoren bereiden we ons  goed voor. Op deze manier kunnen we de deelnemers een onvergetelijke vakantie bezorgen. Naast  begeleiding, fun en spel, organiseer je ook een aantal activiteiten en uitstappen met andere monitoren.'

  'Ik heb enorm veel nieuwe mensen leren kennen en laat ik het zo zeggen, zo´n vakantie schept een band. Niet enkel met de deelnemers, maar ook met de monitoren!'

  10 redenen om zeker mee te gaan!

  1. Deelnemers, moni’s en verpleegkundige = fantastische vakantie!

  2. Het is gewoon superleuk!

  3. Je leert veel nieuwe mensen kennen (toekomstige vrienden?)

  4. Je leert omgaan met kinderen en jongeren met een beperking.

  5. Gratis verblijf en vakantie!

  6. Goed voorbereid op vakantie: voorbereidingsvergaderingen met je ploeg!

  7. Je hebt verhalen voor 10 als je terugkomt!

  8. Het staat goed op je CV.

  9. Kazou zorgt voor een verzekering en onkostenvergoeding.

  10. En last but not least: je maakt veel kindjes met een beperking superblij!

  Wanneer?

  De JOMBA-vakanties gaan voornamelijk door in de zomervakantie maar er zijn er ook enkele in de paasvakantie.

  Wat?

  Vakanties van 7 dagen of 10 dagen in België of in het buitenland. Voor een overzicht van al onze JOMBA-vakanties neem je best een kijkje op de JOMBA-homepagina.

  Ben je overtuigd en zie jij het zitten om mee te gaan als monitor op JOMBA-vakantie? Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vermeld ook zeker je adres, telefoonnummer en de regio/verbond waarmee je op vakantie wilt. Wij nemen dan snel contact met je op om te bekijken op welke vakantie je mee zou kunnen gaan.

  Verpleegkundige op JOMBA-vakantie?

  Ben jij verpleegkundige/arts of volg je de opleiding verpleegkunde (2de of 3de jaar) of geneeskunde (3de jaar en verder) en heb je zin om mee op Kazou-vakantie te gaan? Voor onze JOMBA-vakanties, vakanties voor JOngeren Met Bijzondere Aandacht, is Kazou op zoek naar verpleegkundigen om de vakanties op medisch vlak te begeleiden. Als verpleegkundige op JOMBA-vakantie, sta je samen met de monitoren in voor de dagelijkse verzorging, je neemt verpleegkundige taken op en draait mee in het vakantiegebeuren. Samen met een team van enthousiaste monitoren zal je kinderen en jongeren met een handicap een supervakantie bezorgen!

  Contact

  Heb je een dringende vraag omtrent de informatie die je op deze pagina vindt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!
  Loading...